Ο δίσκος των Hillbilly Revenge και Human Slaughter κυκλοφορεί.

Προ ολίγων ημερών κυκλοφόρησε ο συνεργατικός δίσκος «Hillbilly Slaughter», 2 thrash συγκροτημάτων από Ελλάδα και εμείς καμαρώνουμε αφενός για τους δικούς μας Δραμινούς Hillbilly Revenge και τους Human Slaughter από Θεσσαλονίκη.

Οι Hillbilly  Revenge είναι μπάντα από το 2012. Έκτοτε άρχισαν να εμφανίζονται σε live στη Βόρεια Ελλάδα παίζοντας covers αλλά και δικά τους κομμάτια, τα οποία αρχικά συμπεριλήφθηκαν στο ομότιτλο ep τους, ενώ πρόσφατα άνοιξαν το live των Nightstalker στη Δράμα.  Ο ήχος τους κινείται στην bay area thrash/ crossover, χωρίς όμως να αποκλείονται άλλες επιρροές.

hillbilycover

Οι Human Slaughter, είναι οπαδοί του oldschool thrash μεταξύ άλλων και ο ήχος τους είναι thrashcore με b-beat punk στοιχεία. Οι στίχοι στα κομμάτια τους φέρουν κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο εκφράζοντας τα πιστεύω τους ενώ τα θέματα τους παίρνουν από την καθημερινή ζωή.

Ο δίσκος τιτλοφορείται  Hillbilly Slaughter και διανέμεται από το Γερμανικό label «Witches Brew». Αποτελείται από 10 κομμάτια εκ των οποίων τα πρώτα 5 είναι των Hillbilly Revenge και τα επόμενα 5 των Human Slaughter.

Τον δίσκο μπορείτε να παραγγείλετε είτε μέσω bandcamp και website της δισκογραφικής, είτε προσεχώς από της μπάντες και διάφορα ελληνικά distro.

Ελπίζω να γίνει «της ανθρώπινης σφαγής και της χωριάτικης εκδίκησης» από παραγγελίες, οπότε SUPPORT YOUR LOCAL HEROES.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s